Råd & Tips

Undgå rod i økonomien – 3 gode råd

5/5 - (1 vote)

Sponsoreret indhold

I denne artikel vil du kunne læse mere om, hvordan du undgår, at der opstår rod i økonomien. Der er nemlig ikke noget som helst galt med at skylde lidt penge væk, det hele går først galt, når du mister overblikket og derved bliver ’ligeglad’.

Derfor får du her tre gode råd, som kan hjælpe dig til at undgå, at der opstår kaos på din bankkonto. Hvis du lytter til disse råd og følger dem hver dag, så vil du have en rigtig god chance for at have en stabil økonomi, hvilket leder til en hverdag uden så mange bekymringer.

Her er de tre råd:

  • Tag aldrig flere lån samtidig

Du bør aldrig optage flere lån samtidig, hvis du mangler penge. Det er altid langt bedre at låne et større beløb samme sted.
Du bør i forlængelse af dette heller aldrig optage et forbrugslån for at dække et andet lån. Dette kan blive til en ond cirkel, og hvis du gør dette hver gang, så slipper du aldrig af med dit lån.

  • Lån aldrig penge til gambling

Kan du godt lide at spille? Det er der intet galt med, og rigtig mange mennesker nyder at gamble. Det går først galt, når det ikke længere handler om at have det sjovt. Hvis du føler, at du har tendenser til at spille for mere, end du har råd til, så bør du søge hjælp, og du bør aldrig låne penge til at spille for.

  • Læg et budget, før du låner

Der kan også opstå rod i økonomien, hvis du låner penge uden at tænke over ydelsen. Derved kan du ende med at have fået et lån, som du faktisk ikke har råd til at betale gennem din løn.

Kan man overhovedet låne penge til gambling?

Hvis du ringer til din bank og beder om et lån til at spille for, så vil du ret hurtigt få et nej. Det samme gælder, hvis du ringer til din bank og beder om et lån, hvor ydelsen ikke passer med dit rådighedsbeløb (lån efter udgifter).

Banken afslår dig ikke for at være irriterende. De afslår dig, fordi det er deres job at rådgive dig. Det er en dårlig ide at låne penge til gambling, og det er ikke forsvarligt at tage lån, som man ikke kan betale tilbage.

Så banken prøver blot at holde styr på din økonomi, og du burde gøre det samme. Med disse gode råd imod rod i økonomien, burde du være godt i gang.